25 May 2014

menghilangkan diri untuk seketika (i guess)

Assalamualaikum,
ini mungkin post terakhir untuk bulan may. kot . kot laa.

ecah  tengah eksaited tahap  nak nangis  dalam  bonet kereta, kerana esok  ecah bakal bergelar  siswi matrikulasi Gopeng,perak =') hahahha gelak penuh kepalsuan.

mungkin  ecah tak dapat  nak update blog for a few months  becoz bila  dah jadi  budak matrik ni, kena struggle  sampai ketitisan terakhir air sirap mak cik kantin. chasing for 4 FLAT -..-''

honestly, my heart  hesitated either  matrik or asasi unimas. but  lepas  dah  bincang-bicang  di meja membujur. i've decided to further study at matrik for a year ( 10 bulan je kot). i hope that's my best choice. tak mau dah menyesal sambil tarik-tarik  langsir  matrik  lepas ni. insyaAllah everything gonna be okay.

ecah  pergi   matrik kerana :

1) niat  belajar kerana Allah. tuntut ilmu sampai ke liang lahad.

2) sambil menungu result IPG ,yang  tak tahu bila official keluarnya

3) nak balas jasa mak ayah. (ayah  siap beli jam casio ori punya, sobsob lagi)

4) aku  dah takda pilihan lain.Unimas dah say goodbye.IPG i'm waiting for u =)

5) Ainan Tasneem ex-matrik perak. haha. tak da kaitan. kot kot melekat aura dia.

kalau uols rindu doakan lah ecah  supaya  ada masa untuk blog. huhu. maaf for those yg bw tapi  tak sempat membalas, busy kebenor sampai tungang langang bilik. aisyah sayang korang semua.

byebye korang. maaf kalau ada salah dan silap sepanjang penulisan ecah.

i'm wearing sepek mata  all the time sebenarnya. rabun jauh.
 so this is me in real life.

Salam sayang,
ecahwacha!!

25 comments:

  1. omg...muka pon ada gaya ainan tasneem lha :O

    ReplyDelete
  2. ecahhh. going to miss u .all the best and take care. Xoxo :'D

    ReplyDelete
  3. wahh bakal guru ni! gudluck kak ecah, will miss you :'( abang kite pun nak gerak kolej dah esok

    ReplyDelete
  4. Alolo, ecah, jgn sesedih, niat nak sambung belajar tu pun kira ibadah k :) good luck kat matrik, mesti dpt geng2 best pastu study leklok bukan nak dpt 4flat je k, tambah ilmu byk2 orite. patrick pun nnt rerindu kat ecah gak sbb tak update blog. :)

    ReplyDelete
  5. xpe ecah.. study lg penting..all the best ya..

    ReplyDelete
  6. Everythings its okey ecah. Goodluck! Insya-Allah dpt ipg. Takmo sedih2 ek ecah. ^_~

    ReplyDelete
  7. best of luck ye ecah,kalo dapat ipg bagitau ea,10 jun ni keluar :)

    ReplyDelete
  8. hmm jgn lupa whasap qila tau :( <3
    will be missing u my love....

    ReplyDelete
  9. saya ada dua kawan masuk matrik perak. good luck kat sana :)
    fighting!!!

    ReplyDelete
  10. All the best Aisyah :)

    Manis je. Muka ada aura aura cikgu dah tu.

    ReplyDelete
  11. going to miss u.. missing me too eh... hahaah. *tetibe*

    ReplyDelete
  12. jgn lupa kita org ecah..hahaha..gudluck and take care tau!

    ReplyDelete
  13. best of luck sayang..kak Sally doakan ecah mudah belajar dan jadi pelajar yang berjaya! hooray! :D

    ReplyDelete
  14. ecah take care. gonna miss u

    ReplyDelete
  15. all the best ecah, harap jdi best student yerrr

    ReplyDelete
  16. goodluck ea dik. pergi cari adik sepupu akk. die pon kat sane. hehe

    ReplyDelete
  17. Ecah! ^^ Its funny time hari pendaftaran baru kak Nad tau Ecah sama tempat dgn adik kak Nad eheheh. Goodluck Ecah! <3 Strive for 4flat in shaa Allah

    ReplyDelete
  18. first time nampak ecah pakai spec ! wewiiit
    dah ada gaya cikgu.
    betullah tu, kat mana punbelajar, kena tetapkan niat XD
    All the best tau kat sana.
    muka ecah ada macam ainan tasneem sikit. muehehe. nampak tak aura dia dah lekat kat ecah?

    ReplyDelete
  19. good luck.. insyaAllah, 4flat kat matrik x mustahil.. boleh dapat kalau usaha.. kat U ni je macam susah sikit nk capai target tu. hehehe..

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~