27 May 2014

Kasihani aku

Salam,

This is really a short entry. Overall semua okey just have a problem ngan bilik aku.
Smua orang dapat kunci masing-masing and unfortunately, i've got key yg rosak or maybe key lain.
Sekarang tengah duduk bersila luar bilik sambil tunggu roomates lain balik.

Sedehh la bila benda ni jadi. Semua benda jadi delayed sebab kunci haremm xguna!!! Siswi lain pakat mandi dahh, tinggal aku keseorangan menanti roomate balik :( xsukeeee!!! Mana hak saya sekarang haa??

Byebye korang. I really feel sad n tak suka keadaan ni sekarang.dah buat report tapi no action has made :'(

Terpanjang pulok
P/s : (28.5.14) kes kunci dah selesai. Tepuk tangan semua. Dapat kunci baru n official been used semalah lorh. Hahah. Tq u for all the comments. Love love

21 comments:

  1. sad to know tht cahh. hang sabaq eh. dugaan. take care. Xoxo

    ReplyDelete
  2. da masuk ehh... jgn le mcm tu.. brg2 berharga simpan dalam almari berkunci.. then ecah boleh pergi mandi... semua masalah boleh settle ye. tak mo sedeh2

    ReplyDelete
  3. sabar ye ecah, dugaan semua tu

    ReplyDelete
  4. chill.... jgn stress sgt nanti naik kedut muka...hhee

    ReplyDelete
  5. sabar ecah.. akak penah alami bnde yg same.. lagi2 roomate marah akak lagi taw..walaupun bukan salah akak.. sabar ye.. :) jangan stress.. :)

    ReplyDelete
  6. Alolo..sedihnye.. Sabar eh ecah. ^_^

    ReplyDelete
  7. alahai..sabor je la huuu xpe2..kot kot ada hikmah nye kan nanti,huuu

    ReplyDelete
  8. sabar ecah..kak nini pun pernah haritu,sabar je lah..dugaan :(

    ReplyDelete
  9. ala ksian nya ecah. sabar je lah

    ReplyDelete
  10. kalau masih tak ada apa-apa tindakan, buat lagi report tau

    ReplyDelete
  11. sabar ecah. sabar... kesian pulak :)

    ReplyDelete
  12. gyaa! mana boleh camni. kasi org kunci yang rosak .
    ni kena buat aduan berkali-kali nampaknya . haish .
    tak pun, ecah try duplicate sendiri kunci yang dia bagi tu .

    ReplyDelete
  13. Hope all is well Aisyah :)

    ReplyDelete
  14. sabar je lah kan? Tapi dalam kes ini, kalau ukhuwah tu ada, inshaaAllah akan saling memahami sepatutnya.. Bukan nak brag, tapi jiran rumah sebelah aku waktu di campus, dalam kesemua housemate mereka tu hanya seorang sahaja yang memegang kunci rumah (Sebab yang lain semua dah hilang kunci) tapi mereka mampu menerusi satu semester tanpa ada pun yang terpaksa tunggu diluar.

    ReplyDelete
  15. alaaaa. siannye ecahhhh. sabar yea. dah dpt kunci baru tu simpan elok2 yea. :D

    ReplyDelete
  16. poor poor my baby cha :(
    <3333

    ReplyDelete
  17. kesian.. nasib baik semua dah setel.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  18. saya pernah alami situasi sebegini semasa belajar kt USM dulu. Kalau diikutkan hati ingin jer pecahkan pintu.

    ReplyDelete
  19. nasib badan.. hehe... dah settle kire okelah..

    ReplyDelete
  20. Kecian nya diaaa....tp nasib baik dah settle kan. Yeayy...

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~