24 May 2014

18th birthday Aisyah az

Assalamualaikum

18 Mei 96  ecah  dilahirkan ke dunia yang fana  dan insan pertama  yang  ecah  nampak  ialah bidadari dunia. cantik  sangat baq hang, siap  ada tahi lalat di tepi bibir. bertuah  siapa  dapat wanita ni. terus hati tertanya-tanya siapa bidadari  yang  aku nampak ni. akhirnya bila dah besar , i call her "mak" . yeahh my mum is my angel.

pale and disheartened to be matrik student. tssktssk
terima kasih mak dan ayah sebab besarkan ecah  dengan  limpahan kasih sayang. menjejes air mata  bila kena berjauhan  dari  insan yang aku sayangi. pehal emo sangat ni ecah T_T

so on my special day, my friends invited me went to ke-elcici kononnya nak tengok wayang. disebabkan  aku rasa  movie  yang  ditayangkan  tak menyelerakan anak mata aku. so  aku cakap  NO muvie hari ni. dorang  nampak  kechehwa. hahaha bapak jahat  aku.

aku bajet retis. hahaha. shade given by tasha. macehhh awak.
well then they planned to have a lunch  dekat mana-mana pun. asalkan perut  comel  ni kenyang. lastly they brought me to Pizza hut.walaweii enkorang  ni  kemahen cool tau  sebab  kononnya hari tu  aku  adalah  raja  yang  wajib dipatuhi  arahannya. so lokasi aku tetapkan and they paid for me. perhhh. nangis  tepi  abg pizza hut macam ni. sobsob.


benda paling sweet  hari tu ialah ...  waktu nak balik They sang  Happy birthday in the middle of crowded. orang sibuk  nak  beli  token, dorang nyanyi  ala-ala  nyanyi dalam selimut. hahaha  malu  tapi still nak nyanyi. terharuu  tau  ecah  (shed tears) and gave me a little cute teddy bear with  a super duper  cute birthday's card. boleh peluk time memalam.

Thank u enkorang. till we meet again.

hari istimewa  aku  tak berakhir  di situ , balik rumah  dengan terkinja-kinja. tengok-tengok ayah beli kek  and  pizza hut againn!!! more pizza today. nom nom. thank ya Allah kerana bagi kesempatan  sambut dengan  bestfriends dan beloved family.

serabai den. balik-balik mak bagi pisau suruh potong. jangan gelak nohh.
terima kasih mak ayah..sebab ingat  tak nak sambut kat rumah becoz duit banyak perabis  untuk  matrik. but they still wanna to celebrate  my birthday. bukankah itu sangat sweet? sampai buncit perut melantak  sorang-sorang. hehe.

mr frisbee lupa my birthday. hahaha berangin satu badan, nasib tak pancitkan tayar kereta dia.huh -.-

lastly, thank u for uols yang wished my belated bday through wassap, instagram, facebook n wechat. thank u sangat-sangat. kawan-kawan n cikgu-cikgu yg wished . i'm totally touched n happy bcoz they remembered my day !

34 comments:

  1. Eh? Dah 7 hari dah birthdy Ecah berlalu? Alahai, baru je tau. Hepi birthdy ecah, may Allah bless of you. Untung ah ramai org sambut birthdy Ecah. I jeles okey. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lama dah berlalu. malu nk share tapi teringin jugakk.. blerhh

      hehe alhamdulillah . di kurniakan family n kawan2 tersayang. nanti bday kak ana kita sambut sekali okey??

      Delete
  2. happy belated birthday, ecah. (:

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday again, Aisyah :)

    May Allah bless you. Suka tengok Aisyah. Comel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee.. yeahh dapat wish lagi!!

      thank u kak fara.. akak baik sgt ngn ecah. thanks ya Allah =)

      comel ke?? tak tgk depan2. macam hantu kak limah =p

      Delete
  4. untung lahhhhhh....ade bff yang ingat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung lah cikk... suami ingatt.. haha ecah xada suami ingatkan bday =p

      Delete
  5. happy belated birthday ecah.. :DD
    good luck in your life ^^

    ReplyDelete
  6. alaaaa... comelnyaaaa... hapy beday eh ecahh.
    btw , 5x lactacyd & 5x libresse as hadiah beday.. *takyah klik balik eh*
    happy beday... heheeh <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kiraaa nk klik balik jugak. mihmih..

      thank u kak izzati.. terharuu iols

      Delete
  7. happy belated bday ecah ^^ stay cute

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday ecah sayang.. semoga sukses dunia akhirat.. :) comell taw ecah nie.. :) kirim salam dengan mak ayah ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe thank u kak anis

      aamin =)

      insyaAllah.. huhu kak anis lagi comel tau

      Delete
  9. hari tu nak cakap pnjang kat insta x best pulak..
    sini baru boleh... hihii
    nak cakap hari tuu..
    Cha, why you so cuteeee girl..!
    ikhlas niee, ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ngada sangat tau puji ecahhh.. kembang dah ni.

      thank u tau tauu <3 kak eiqa gojes

      Delete
  10. happy belated birthday ecah. Moga dilindungi dan dirahmati Allah dlm apa jua urusan hidup n kehidupan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u so much bro shameel.. =)

      Delete
  11. alalaaa bestnye ecah. happy belated birthday ecah. :)
    may Allah bless u. and be a god son hokeyy ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. xsangka dirai sebegitu ghupe.

      thank u sis^^ . ecah daughter lah akak.. bukan son n bukan god. hehehe tahu typo=p

      Delete
  12. Hapy Belated Birthday Aisyah! Alolo pwincess sehari lah dia ye? Hihi comey aa Ecah

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u kak nad sayang..syok ohh jadi pwincess.. akak lagi comel tauu

      Delete
  13. happy belated birthday ecahhh sygg :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee thank u so much. *flying kiss

      Delete
  14. salam ecah....
    hepi belated bufday ye...
    moga dmurahkan rezki n pnjng umo, dberkati Allah..aminn.. =)

    *sedap nampak 2-2 kek tuu.. =D*

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u kak yaya.. nampak je sedappp tapi ..memang sedap luar dan dalam.muehhee

      Delete
  15. bestnya T_T
    nak jadi cantik mcm cha jugak :(
    </3
    hihihi

    HAPPY BELATED SAYANG!
    love u more than u love me ok hmm :((
    till we meet again...
    hugs!!

    ReplyDelete
  16. i know it's late but yeah sanah helwah. may your life blessed to the fullest! x3

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~