17 May 2014

Soalan cepumas dari abang anas Sayang.

Assalamualaikum uols !!


okey. Sayang tu nama  commercial abg anas  yer. jangan  korang buat  gossip  tak tahuan hala.kang makwe abang anas serang ecah pulak. mintak simpang aihh.

         1. Empat barang wajib bawak sebelum keluar rumah

-Ai phong paiv si.  kesayangan hati,limpa, peparu. kalau lupa, suruh ayah turn back balik. -.-''
-cermin mata. boleh sesat  tanpa ni even  hanya pergi  taman belakang umah.
-Purse. semua  harta pusaka, surat cinta, geran tanah dalam ni. hahahaha
-buku 555 +pen. ecah suka menulis bila dapat idea of something. bajet  gitu.



2. Empat tab(website/application) wajib bukak bila on laptop/online via mobile.
- belog ecahwacha. blogger dia comel gila. hahaha. aku dah kenapa ni >_<
- matrikulasi perak ( wajib search sebelum jadi  orang sana.tssk tssk)
- wassap (mobile) harus bukak untuk mengeratkan lagi silaturahim 
-facebook kott.. sebab aku ada konflik dengan encik mark zukerberg . jarang sekali online.

3. Empat channel wajib browse bila on tv.
-SBS ONE HD
-KBS 
-Fox movie
-Astro ceria (chibi maruko chan) *jangan gelak noh


4. Empat lagu wajib dengar setiap hari. 
-Soyu ft junggigo (SOME)
-CNBLUE ( CAN'T STOP)
-IU ( FRIDAY)
- 1D  (Story of my life)

Terima kasih  abg anas  sebab sudi tag ecah. My feveret blog  also. hee. Ecah tak  mampu nak buat soalan for other sebab tengah busy  tahap  rasa  nak  nangis  tepi  mak  pikir pasal matrik.

ecah akan bw belog kalian sebelum  tertidoq  mimpi aaron aziz

27 comments:

  1. dear adek ecah, akak anna ada tag nama adek dalam blog akak, jemput tengok yerr.hehehe
    http://julia-daliana.blogspot.com/2014/05/and-selamat-malam-semua-my-best-buddies.html

    terima kasih

    ReplyDelete
  2. ololo..chibi maruko chan,heeeeeee

    ReplyDelete
  3. hari ni 18 Mei besday aisyah kan? hepy besday.. smoga panjang umru dalam mentaati Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. auwww... abg pha is ingat bday aisyah yer. huhu terharunyaa. =') thank u so much ^^

      Delete
  4. tak perlu buat soalan baru pun ecah, ini bukan liebster award, tapi kalau terlebih rajin silakan, tiada bantahan atau protes atau rusuhan :) first of all : Terima Kasih daun keladi sudi jawab, siap buat entry baru lagi, hehe. Mmg akan kontroversilah nama Sayang tu besar2, takpe2 bagus utk dapatkan lebih pautan utk kedua2 blog. *beneficial. Oh, dan fakta2 ecah semua menarik. Tak menahan kalau takde spek boleh sesat belakang rumah, semua gambar ecah tak pakai spek pun, contact lens ea? bijak2. Anas sengaja tanya lagu sbb nak tau favorite song genre korang, nampaknya ecah dan wan dan farah, semuanya ada at least satu lagu Kpop. Elina bagi satu lagu je. huhu. Cute :) thanks again ecah. :) sukses selalu. Nah tisu - lap air mata jgn nangis pasal matrik k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. saje buat kontrovensi hikhik..

      thank u yaaa !! hehe kpopers ni^^

      Delete
  5. Pakai iPhone? Phone baru ke Ecah? :D

    Masih fikir pasal matriks lagi? Fikir betul-betul ya Ecah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeapp.. baru lah jugakk//ecehh..

      hurmm memang masuk matrik tapi hati xrela.. hurm hurmm stress pikir -.-

      Delete
  6. ada konflik dengan mark? haha btw, isi tabung ecah sekali =)

    ReplyDelete
  7. hihihi.
    kpoppers eh?
    no wonder...
    hahaah

    ReplyDelete
  8. eh jom klfc hihi
    cha ambik qila dkt rumah jom jom

    ReplyDelete
  9. alolo comelnya gif tu. hahaha

    ReplyDelete
  10. Ecah pakai spek ke? Lorh..tak tau pun. Buley sesat tuh xpkai spec. Ahahaha..

    ReplyDelete
  11. akak pun suka tgk chibi maruko chan.. hihi..
    bila masuk matrik?

    ReplyDelete
  12. serba empat soalan anas XD
    rajinnya bawa buku 555. hazy keluar bawak pen sebatang, dompet, fon. kalau malas, keluar bawak duit dgn fin je. nampak tak kemalasan disitu ..
    oh lagi satu ! spec memang tak boleh tinggal .

    ReplyDelete
  13. ee baru review blog brader anas. hehehe =D

    ReplyDelete
  14. memang comel pun blogger ecahwacha tuh,hehe. chibi maruko chan rancangan peberet all time,dari kecik sampai besor,hahaha. sama cam doraemon XD

    ReplyDelete
  15. kak niesa ada gak dpt 4 soalan..tp xjawab2 lgi..dr sapa lupa lak..hehehe..buka 555..terbaik!comel baby boo!akak suka gmb tu..aha!

    ReplyDelete
  16. akk pon skang gila denga cant stop tu...diamond girl pun best

    ReplyDelete
  17. kalo saya masa nak kuar rumah benda yang wajib bawak tab, perfume, minyak rambut..perfume tu penting..hehe

    ReplyDelete
  18. tajuk penuh kontroversi hehe
    untungnya guna ipong

    ReplyDelete
  19. iols pun layan chibi maruko chan ok sebab cerita dia kelakar :-P

    ReplyDelete
  20. omey je layan chibi maruko chan ehehe

    ReplyDelete
  21. Alaa... comey je... minat chibi maruko chan...
    cam anak2 k nrl je... ;D

    ReplyDelete
  22. chanel tv kite lebih kurang sma.. hehe...

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~